Cuma, Temmuz 07, 2006

A. Selim Tuncer, Halkbank’ın iddialarını cevapladı

Ben bu konuda tarafsız kalmak istiyorum. İşte A. Selim Tuncer’in Halkbank’a cevabı... Başka konulara bakalım.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Malum Muhalif,

Doğrusunu istersen, sitende Halkbank'ın Selim Tuncer'e binaen gönderdiği mesajın BAŞLIĞINI görünce, bunu ciddiye almıştım.

Yazıyı okumaya başlayınca, "herhalde bu kadarı da olmaz" diyerekten, bunun bir şaka olduğunu sandım. Selim Tuncer'in bu cevaba yazdığı uzun yazıyı görünce işin ciddiyeti konusunda şüpheye yer kalmadı...

Büyük ya da küçük bir banka hatta herhangi bir kurum tarafından yapılan bir açıklama'nın bu kadar gayri ciddi (müsadenle, üslupsuz) olabileceğine ihtimal vermemiştim.

Halkbank Yönetiminin, -hadi biraz da duygusal tarafından bakarak- bir devlet operasyonun arkasında olmasını aklım alıyor ama böyle bir yazıya imza atmalarına hala aklım almıyor. Olsa olsa, kalem işlerine meraklı birisi tarafında yazıldığını düşünüyorum hala.

Lütfen, Halkbank'tan birileri çıkıp, duruma el koysun ve ciddiye alınabilecek bir cevap yazsın. Olumlu ya da olumsuz olsun ama böyle tiyatral (geyik) bir cevabın ciddiye alınması beklenmesin.

Sevgili Malum Muhalif,
Biliyorsundur, bizim ülkede iktidar her daim aynı nakaratı söyler durur; "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde ...."

Şimdi bir yazı yazdı Selim Tuncer.
Birilerinin gözünde, kötü adam olacak bir süre.
Aman sen dikkatli ol bari...

Yoksa, birlik ve beraberliğe.....

Selamlar
anonymous, mamolymus.

MALUM MUHALIF dedi ki...

Ben bu konuya bulaşmak istemiyorum. Sadece okurlarımı haberdar ettim, tarafsız kalmak istediğimi de açıkladım, o kadar. Yorumlarınızı ilgili yere yaparsanız minnettar kalırım.